Voor al onze gelaatsverzorgingen werken we met de producten van pHformula en Mesoestetic (uitleg over de producten vind je hieronder). Alle gelaatsverzorgingen zijn op basis van een peeling en streven naar huidverbetering.

Meer info over de prijzen kan je hier  vinden.

pHformula

pHformula staat voor huidresurfacing. Dit is de volgende stap van huidverzorging en antiaging.
Wetenschappelijk onderzoek heeft de kennis en de werkingsmethode van huidresurfacing blootgelegd, waardoor we nu heel veel inzichten hebben in wat huidresurfacing doet en het potentieel dat het heeft.
pHformula heeft de technologie van huidresurfacing nog verder ontwikkeld; met dermatologische niet-invasieve en op maat gemaakte behandelingen die 3 decennia van wetenschappelijke, medische en huidtechnische kennis en ervaring combineert.


Het huidresurfacingssyteem is gericht op de noden van elk huidtype, van huidveroudering, hyperpigmentatie, chronische roodheid tot huiden met neiging tot acné. 

Mesoestetic

Mesoestetic staat voor een combinatie van dagelijkse verzorging en professionele behandelingen, op die manier kan je meer zichtbare en duurzame resultaten bereiken.
Er is een groot assortiment producten voor dagelijkse verzorging van jouw huid. Met deze productlijnen brengen we professionele doeltreffendheid tot in jouw badkamer.
Elk product maakt deel uit van een zorgvuldige routine die de fasen hygiëne, behandeling en bescherming omvat.
De behandelingen die we toepassen in het instituut worden op jouw maat aangepast en gepersonaliseerd.
De producten die we aanbrengen op de huid doorlopen de fasen preventie, voorbereiding, behandeling, onderhoud en follow-up.

Adres

Zandhoogte 2
9990 Maldegem

sonja.vergotte@gmail.com

+32 (0) 496 359 146

BTW BE0476.590.395

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak om jouw comfort te garanderen.

Contacteer ons

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Volg ons ook op: